News

Wij bestaan 50 jaar!

En dat gaan we zeker vieren. Gedurende de Corona-tijd kunnen we niet samenkomen, maar zodra de mogelijkheid zich voordoet zullen we er een mooi jubileum van maken voor onze relaties en medewerkers!

Dave Plug, directeur van ADS van STIGT: “De afgelopen jaren hebben we veel ontwikkelingen doorgemaakt. Zo hebben we onze productlijn en portfolio uitgebreid en in 2017 zijn we overgenomen door de Stokvis Group, wat onze positie heeft versterkt. Op gebied van vernieuwing hebben we continue investeringen gedaan. Er zijn mooie faciliteiten toegevoegd aan de werkplaats en het bedrijfspand heeft een facelift ondergaan. We zijn er trots op dat ons bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de maritieme, offshore, agri en industriële aandrijftechniek. Ook hebben we een sterk service team opgebouwd, met 16 service engineers die onze klanten wereldwijd bedienen. In de afgelopen 50 jaar heeft ADS van STIGT zich ontwikkeld tot specialist in de aandrijftechniek, met heel veel ervaring en expertise.”

We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. Dave Plug: “We zijn bezig met mooie duurzame projecten. Voor ons is het belangrijk dat de klant altijd bij ons terecht kan. Daarom blijven we ontwikkelen en met de markt meebewegen. We werken aan een toekomstbestendige aandrijftechniek.”

Dave Plug met taartjes voor  het 50-jarig bestaan van ADS van Stigt