News

Benieuwd naar het gezicht achter de telefoonstem?

Wij stellen graag aan u voor: Stan Keulers, project engineer op de afdeling Industry & Offshore.

Hoi Stan,

Welke dingen regel jij voor klanten?

Als project engineer ben ik bezig met het maken en calculeren van offertes en aanvragen. Ook begeleid ik interne en externe projecten. Klanten kunnen mij bellen voor van alles; aanvragen, lopende bestellingen, zelfs voor een praatje pot! Dit is een kleine afdeling. Hierdoor moet ik soms ook werkzaamheden doen die niet binnen de functie horen. Maar dat maakt het heel interessant.

Wat vind je het leukste om te doen binnen deze functie?

Ik hou ervan dat het lekker divers is. De ene keer ben je bezig met het verwerken van een offerte, de andere keer met het maken van een berekening en voordat je het weet sta je in de werkplaats. We zijn een hecht en informeel team, erg leuk.

We zijn natuurlijk ook nog benieuwd naar jou persoonlijk. Getrouwd, kinderen, hoe staat het ervoor?

Ik ben getrouwd en heb een zoontje, hij is laatst 1 jaar geworden. Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden op of langs het voetbalveld. Ik ben wedstrijdsecretaris bij voetbalclub Dongen en hou wel van een potje voetbal. Ik doe ook nog veel andere vrijwilligerswerkzaamheden in Dongen. Altijd belangrijk om wat voor een ander te doen!

Oké, nog een laatste vraag. Wat zou je willen zeggen tegen iedereen, zo voor het einde van het jaar?

Het was een bewogen jaar. Toch hoop ik dat iedereen hier het positieve uit kan halen! Ik kijk ernaar uit om van 2021 een succesvol en fijn jaar te maken. Ik wens iedereen uiteraard hele fijne dagen toe en een gezond 2021.